Politica de confidențialitate

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACETR PERSONAL

Grupul de firme IATOM IMPACT SRL  și IATOM TRADUCERI SRL respectă  dispozițiile Legii nr. 677/2001 şi Regulamentul (UE) 2016/679 privind  protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru facturare, pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Mijloacele prin care culegem, stocam si prelucram date personale sunt: direct pe e-mail, prin intermediul formularelor de comanda de pe site, program de facturare, comunicare directa sau telefonica.

Prin acceptarea Politicilor noastre de confidențialitate, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale sau ale unor terţe persoane (beneficiari ai serviciilor noastre) să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca aceste datele personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate pe perioadă nedeterminată de către noi sau colaboratorii noștri în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.
Toate traducerile şi documentele după care s-a efectuat traducerile rămân confidențiale, conform unui contract de confidențialitate semnat cu traducătorii autorizați.

Pe baza unei cereri scrise, semnate și expediate la adresa: Sos. Pantelimon nr. 350, bl.4, ap. 42, Bucuresti, sau electronic la iatom.office@gmail.com, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceleași adrese: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Grupul IATOMSubtitrari si traduceri video: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.
ANPC | Politica de confidenţialitate