Traduceri audio / video

traduceri-600Grupul Iatom vă oferă servicii profesionale de traducere a materialelor video în şi din majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Traducerile sunt realizate de către o echipă de traducători experimentaţi, care lucrează cu atenţie pentru a obţine traduceri de calitate ale materialelor dumneavoastră.

Pentru a realiza o editare video de calitate este nevoie ca echipa noastră să aibă la dispoziţie toate materialele sursă audio / video, la o calitate cât mai bună.

Putem realiza traduceri profesionale după înregistrărilor audio / video precum:

  • traduceri întalniri de afaceri, discuţii, prezentări
  • traduceri conferinţe, teleconferinţe, comunicate de presă, conferinţe de presă etc.
  • traduceri interviuri, speech-uri, seminarii, work-shop-uri, focus-grup-uri
  • traduceri programe tv/radio, documentare, podcast-uri, webcast-uri

De cele mai multe ori, serviciul de traducere poate fi urmat de realizarea subtitrării materialului video sursă. Textul traducerii trebuie în acest caz să fie formatat astfel încât sincronizarea replicilor cu materialul video să fie cât mai uşor de urmărit.

Grupul IATOMSubtitrari si traduceri video: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.
ANPC | Politica de confidenţialitate