Sincronizare subtitluri

sincronizare-600Beneficiaţi de servicii profesionale de subtitrare pentru orice tip de material video: filme, reclame video, prezentări de produse sau servicii, teleconferințe, programe TV, documentare, webcast-uri, etc. Subtitrările sunt realizate de o echipă de tehnicieni cu experienţă ce pot adapta textul pentru o cât mai uşoară vizualizare şi înţelegere a mesajului. Vă putem livra subtitrarea fie ca fişier de subtitrare separat, fie inclusă direct în imaginea video. Materialele vă pot fi livrate în Bucureşti direct la sediul dumneavoastră.

Pentru a realiza o subtitrare corectă este nevoie ca echipa noastră să aibă la dispoziţie materialele sursă la o calitate cât mai bună.

Nu uitati nici de serviciile suplimentare pe care vi le punem la dispozitie: transcriere, traducere, editare video. Un pachet complet de servicii pentru nevoile dumneavoastră!

Grupul IATOMSubtitrari si traduceri video: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.
ANPC | Politica de confidenţialitate